FUNCiFURs historia

FUNCiFUR är ett svenskt pet food tech företag som grundades 2020, när det kom till vår kännedom att husdjur står för 25 % av den globala köttkonsumtionen. Hundmatsindustrin var i desperat behov av en revolution och FUNCiFUR grundades.

FUNCiFUR® Hundmat är den första av många produkter som kommer att lanseras; alla med samma mål om att göra livet gladare och friskare för våra älskade lurviga vänner och vår planet. Vårt insektsbaserade helfoder är fullt av naturligt och högkvalitativt insektsprotein, vitaminer, mineraler och värdefulla fettsyror som din vovve behöver för att vara glad och frisk. Utöver de högkvalitativa ingredienserna, förbrukar insektsbaserad hundmat avsevärt mindre resurser i jämförelse med traditionella animaliska proteinkällor, såsom nötkött, fläsk och kyckling. Detta gör insektsbaserad hundmat till ett hållbart och hälsosamt alternativ för din hund! Pawsome, eller hur?!

Om du också vill att din lurviga familjemedlem ska äta hälsosamt utan att det sker på bekostnad av vår planet, välkomnar vi dig till vår hundmatsrevolution. För kom ihåg, det finns ingen planet B!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar